Loading...
Full service partner voor gepersonaliseerde telefoonhoesjes2018-02-15T15:18:22+00:00

Printing partner voor gepersonaliseerde telefoonhoesjes

Begin direct met het verkopen van gepersonaliseerde telefoon en iPad hoesjes met onze eenvoudige en volledig geautomatiseerde oplossingen. Invition biedt het grootste assortiment aan bedrukte hoesjes met meer dan 400 modellen en verschillende hoogwaardige printtechnieken.

Je kunt zeer eenvoudig de bedrukking en verzending van jouw bestellingen uitbesteden, maak gebruik van onze API of bestel via onze B2B website. We bieden kant en klare oplossingen voor Magento en WooCommerce, begin direct met verkopen!

Al sinds 2013 zijn wij actief in het bedrukken van telefooncases. Door onze uitgebreide ervaring in verschillende geautomatiseerde oplossingen kunnen we altijd de juiste oplossing voor jouw organisatie vinden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Printen en fulfillment

Gratis telefoonhoesjes-designer software

Wij bieden een gratis telefoonhoesjes-designer voor jouw website.

Meer over de designer

Dropshipment van jouw bestellingen

Verkoop gepersonaliseerde telefoonhoesjes zonder investering en voorraadrisico.

Wat is dropshippen?

Een eigen merk telefoonhoesjes starten

Heb je een eigen merk en wil je dit graag uitbreiden met telefooncases met jouw eigen designs? Of ben je van plan een merk te starten? Wij kunnen de volledige productie hiervoor doen. Je kunt bij ons van enkele stuks tot grote oplagen bestellen, maar ook de volledige productie on demand laten doen. Op deze manier is het risico zeer klein en is het beginnen van je eigen merk heel eenvoudig.

Wij zijn in staat de volledige afhandeling on demand te doen, inclusief eigen verpakking. Er is ook een standaardverpakking beschikbaar welke we met jouw ontwerp kunnen bedrukken.

Jouw eigen merk telefooncases

Zeer groot assortiment

Wij bieden een zeer groot assortiment aan telefoon en iPad hoesjes, transparante covers, portemonneehoesjes en meer.

Bekijk ons assortiment

Extra accessoires

Verkoop extra accessoires en biedt zo een compleet product aan de klant.

Extra accessoires

Gebruik gepersonaliseerde hoesjes in een marketing project

Gepersonaliseerde hoesjes zijn een zeer leuke manier om een marketing uiting te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale website voor een event, waar mensen hun hoesje kunnen ontwerpen, of productie op locatie. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Neem een kijkje bij onze eerdere samenwerkingen zoals Vredestein, CJP, HSBC of neem contact met ons op voor jouw eigen project.

Bekijk onze marketing projecten